Paketi, uvjeti i pravila oglašavanja

 

Portal come2croatia osmišljen je kao mjesto za oglašavanje vaših smještajnih jedinica ili ostalih sadržaja turističke namjene. Ne naplaćujemo nikakvu naknadu ili proviziju i ne djelujemo kao agencija. Mi samo nudimo prostor za oglašavanja i traženja. Oglašavanje je u osnovnoj varijanti besplatno i nema posebnih ograničenje, dok za sve naprednije korisnike nudimo nekoliko opcija:

Osnovni paket  (BESPLATNO) možete postaviti 1 oglas i uz njega do 8 slika na period od 365 dana za sve oglase upisane do 01.06.2018. (AKCIJA - prije 180 dana). 

 

U paketu 1  (BRONČANI  = sada 15 €   stara cijena 30 €   ) možete dodati do 5 oglasa i do 20 slika uz svaki oglas i priložiti jedan video zapis na period od godinu dana.

 

U  paketu 2 ''NAŠA PREPORUKA'' (SREBRNI  =sada  25 €  stara cijena 45 €) možete dodati do 10 oglasa i do 25 slika uz svaki oglas i priložiti jedan video zapis na period od godinu dana.

+ 100 vizitki gratis - jednostrane ( podatci će biti preuzeti s Vašeg oglasa ili prema vašem zahtjevu + besplatna dostava )

 

U  paketu 3  (ZLATNI  = sada 40 €  stara cijena 70 €) možete dodati do 20 oglasa i do 30 slika uz svaki oglas i priložiti jedan video zapis na period od godinu dana.

+ 100 vizitki gratis - jednostrane  ( podatci će biti preuzeti s Vašeg oglasa ili prema vašem zahtjevu + besplatna dostava ) 

 

U  paketu 4 (PLATINASTI = NA UPIT €) možete dodati do 100 oglasa i do 45 slika uz svaki oglas i priložiti jedan video zapis na period od godinu dana. Ovaj paket namijenjen je agencijama.

+ 300 vizitki gratis - jednostrane ( podatci će biti preuzeti s Vašeg oglasa ili prema vašem zahtjevu + besplatna dostava )

 

Prednost plaćenih oglasa je u prikazu vaših podataka ( telefon, mail, web) na stranici, a ne samo putem kontakt obrasca. Na poklon dobijete vizitke (podsjetnice).

Iz svakog od ponuđenih paketa možete prijeći u drugi i koristiti sve njihove pogodnosti. Postojeći reklamni prostori na vrhu stranica ili sa strane mogu se zakupiti po povoljnim cijenama.

Ova je opcija predviđena je za sve one koji svoje apartmane, kuće, sobe ili ostale sadržaje žele istaknuti i poboljšati njihov efekt reklamiranja na našem portalu.

Za sve nejasnoće ili više informacija stojimo na usluzi.

info@come2croatia.com

Svi oglasi sa svim podatcima na come2croatia.com (specifikacija smještaja, kontakt-podatci, opisi, slike, cijene, osobni podatci) isključiva su odgovornost oglašivača (vlasnika oglasa). Oglašivač jamči za točnost navedenih podataka te da, sukladno Zakonu o ugostiteljskoj ili turističkoj djelatnosti ili drugim hrvatskim zakonima, smije pružati navedene usluge i iste oglašavati.